- Berichten
- 785
Minder BBQ georiënteerd wordt in de keuken gebruikt, maar denk dat hier wel expertise te vinden is:
Na het beu te zijn steeds nieuwe anti aanbak koekenpannen te kopen dit maal een mooi Demeyere Industry 5 koekenpan van RVS gekocht.
Meerdere Youtube filmpjes gezien met tips om ermee te werken en schoon te maken.
Maar wat doe ik dan verkeerd? Ik warm hem goed op met eventueel die dansende druppeltjes test. Dan olie goed heet laten worden en dan vlees bakken.
Na het bakken in de aanrecht met heet water en dreft laten weten. Maar het blijft altijd schrobben met name de randen waar bruine aanslag zit. Dan maar weer azijn en baking soda laten weken en goed schrobben met schuurspons. Maar dit moet toch anders kunnen? Bij normaal gebruik zonder aanbranden moet zo'n pan toch makkelijker schoon te maken zijn?
Na het beu te zijn steeds nieuwe anti aanbak koekenpannen te kopen dit maal een mooi Demeyere Industry 5 koekenpan van RVS gekocht.
Meerdere Youtube filmpjes gezien met tips om ermee te werken en schoon te maken.
Maar wat doe ik dan verkeerd? Ik warm hem goed op met eventueel die dansende druppeltjes test. Dan olie goed heet laten worden en dan vlees bakken.
Na het bakken in de aanrecht met heet water en dreft laten weten. Maar het blijft altijd schrobben met name de randen waar bruine aanslag zit. Dan maar weer azijn en baking soda laten weken en goed schrobben met schuurspons. Maar dit moet toch anders kunnen? Bij normaal gebruik zonder aanbranden moet zo'n pan toch makkelijker schoon te maken zijn?