BasBQ
Beef en Steak

Rosbief spies gemarineerd in Grimbergen abdij bier

Had maar wat graag bij je aangeschoven,lijkt me lekker!!
 
Bert zei:
Mooie spiesjes. Weet zeker dat ik die wel lust.
Ook handig om te maken op een meating ;)
Dat lijkt me een prima plan Bert...en geen zorgen Mike, er zijn liefhebbers voldoende op zo'n dag  ;)
 
Rosbief gaat ??n van mijn favoriete ingredi?nten worden zie ik al. Ziet er ook weer erg goed uit!
 
Die zoete aardappel ziet er ook echt lekker uit :p.
Kook jij ze eerst, voordat je ze grillt?
 
david zei:
Die zoete aardappel ziet er ook echt lekker uit :p.
Kook jij ze eerst, voordat je ze grillt?

Ja, 5 minuten en dan laten nagaren (niet te lang anders wordt het te zacht) insmeren met een mengsel van olie (zonnebloem oid) paprika en komijn poeder.
 
lekker ga ook eens proberen.
Maak er thuis altijd patatjes van in de oven, met grof zeezout en peper.
 
Met zo een heerlijk Belgisch biertje kan het niet misgaan :D
Lekker gemaakt !
 
Terug
Bovenaan Onderaan