Hoi Allemaal,
Ik heb een vraag over rookhout. Voorheen kocht ik (dure) Weber rookhout blokjes. Nu kun je ze kopen bij vuurenrook, maar ik was benieuwd waar jullie rookhout kopen. Nu gebruik ik beuken (voor heel veel vlees/vis/groenten toe te passen).
Welke hout gebruiken jullie zoal en waar kopen jullie dat? Meeste wat ik klaar maak is:
- Pulled pork
- Ribs
- Kip
- steaks (geportioneerd)
- Steaks (aan ??n stuk)
- Ribroast
- Zalm
- Makreel
- Courgette
- Champignon
- ui
- Enz.
Hoor graag wat jullie bevindingen zijn en waar jullie inkopen.
Ik heb een vraag over rookhout. Voorheen kocht ik (dure) Weber rookhout blokjes. Nu kun je ze kopen bij vuurenrook, maar ik was benieuwd waar jullie rookhout kopen. Nu gebruik ik beuken (voor heel veel vlees/vis/groenten toe te passen).
Welke hout gebruiken jullie zoal en waar kopen jullie dat? Meeste wat ik klaar maak is:
- Pulled pork
- Ribs
- Kip
- steaks (geportioneerd)
- Steaks (aan ??n stuk)
- Ribroast
- Zalm
- Makreel
- Courgette
- Champignon
- ui
- Enz.
Hoor graag wat jullie bevindingen zijn en waar jullie inkopen.