Gisteren was het tijd om een rollade te maken.
Procureur van 1.9kg
Van de pocureur een mooie plak gesneden van 1 ? 2 cm dik..
Daar overheen een klein beetje olijfolie, zodat de vulling iets beter blijft plakken.
De vulling bestaat uit:
Kastanje champignons 6 ? 7 stuks
Trostomaten 2 ? 3 stuks
Sjalot-ui groot 1 stuk
Knoflook 2 tenen
Het lapje opgerold en met touw opgebonden.
Daarna over de buitenkant een beetje olijfolie, gemalen peper en zeezout en 30 ? 40 gram verse tijm, rozemarijn, salie en oregano.
Dit de hele nacht in de koelkast gemikt
De volgende dag bij 145? op de bbq tot de kerntemperatuur de 60 - 63? aantikte.
Heel even uit laten dampen en strak in aluminiumfolie gepakt om 10 minuutjes te laten rusten..
Daarna uitpakken, snijden en smullen maar..
Procureur van 1.9kg
![71xSQyi.jpg](https://i.imgur.com/71xSQyi.jpg)
Van de pocureur een mooie plak gesneden van 1 ? 2 cm dik..
Daar overheen een klein beetje olijfolie, zodat de vulling iets beter blijft plakken.
De vulling bestaat uit:
Kastanje champignons 6 ? 7 stuks
Trostomaten 2 ? 3 stuks
Sjalot-ui groot 1 stuk
Knoflook 2 tenen
![XHMuDFK.jpg](https://i.imgur.com/XHMuDFK.jpg)
Het lapje opgerold en met touw opgebonden.
Daarna over de buitenkant een beetje olijfolie, gemalen peper en zeezout en 30 ? 40 gram verse tijm, rozemarijn, salie en oregano.
![2fPW2sP.jpg](https://i.imgur.com/2fPW2sP.jpg)
Dit de hele nacht in de koelkast gemikt
![SDgnPdR.jpg](https://i.imgur.com/SDgnPdR.jpg)
De volgende dag bij 145? op de bbq tot de kerntemperatuur de 60 - 63? aantikte.
![u5Mtfgc.jpg](https://i.imgur.com/u5Mtfgc.jpg)
Heel even uit laten dampen en strak in aluminiumfolie gepakt om 10 minuutjes te laten rusten..
Daarna uitpakken, snijden en smullen maar..
![e9Ezqow.jpg](https://i.imgur.com/e9Ezqow.jpg)