- Berichten
- 175
Vandaag weer een middagje in de keuken en aan de Q gestaan.
Wat hebben we gemaakt.... een Rollade van varkensvlees (ik meen een lendenstuk maar kan ook wat anders zijn geweest) gevuld met spinazie, zongedroogde tomaatjes en geraspte mozzerella aan het spit.
Eerst heb ik de Lenden doen vlinderen, daarna besmeerd en bestrooid met mosterd, en bbqrub (eigen mengsel, wijkt iets af van de basisrub) en ap rub.
Daarop heb ik fijngesneden spinazie gedaan met erop de zongedroogde tomaatjes en geraspte mozzerella.
Opgerold en gebonden met slagerstouw.
Aangezien ik zelf moest gaan werken moest ik erop vertrouwen dat mn hubbie het vlees aan de spies rijgde en goed op de Q plaatste. Uiteraard heb ik de spies voor hem deels al ingesteld zodat het zeker niet fout kon gaan. En hem een briefje geschreven dat hij de buitenste 2 branders moest aanmaken tot een temperatuur van 180/200graden. Dat het indirect kon garen.
Na een uurtje of 2 kwam ik weer teug van mn laatste ritje van vandaag en zag ik dat de kleur en erg goed was. Dus snel aardappeltjes gebakken en salade gemaakt voor dr bij.
Resultaat en werkwijze vind je hieronder.
Denk wel dat de foto's verkeerd om geplaatst zijn geworden maargoed.... dat zie je vanzelf wel
Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
Wat hebben we gemaakt.... een Rollade van varkensvlees (ik meen een lendenstuk maar kan ook wat anders zijn geweest) gevuld met spinazie, zongedroogde tomaatjes en geraspte mozzerella aan het spit.
Eerst heb ik de Lenden doen vlinderen, daarna besmeerd en bestrooid met mosterd, en bbqrub (eigen mengsel, wijkt iets af van de basisrub) en ap rub.
Daarop heb ik fijngesneden spinazie gedaan met erop de zongedroogde tomaatjes en geraspte mozzerella.
Opgerold en gebonden met slagerstouw.
Aangezien ik zelf moest gaan werken moest ik erop vertrouwen dat mn hubbie het vlees aan de spies rijgde en goed op de Q plaatste. Uiteraard heb ik de spies voor hem deels al ingesteld zodat het zeker niet fout kon gaan. En hem een briefje geschreven dat hij de buitenste 2 branders moest aanmaken tot een temperatuur van 180/200graden. Dat het indirect kon garen.
Na een uurtje of 2 kwam ik weer teug van mn laatste ritje van vandaag en zag ik dat de kleur en erg goed was. Dus snel aardappeltjes gebakken en salade gemaakt voor dr bij.
Resultaat en werkwijze vind je hieronder.
Denk wel dat de foto's verkeerd om geplaatst zijn geworden maargoed.... dat zie je vanzelf wel






Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk