- Berichten
- 62
Hallo allemaal!
Ik ben Robin, 26 jaar en ik woon in een klein dorpje op de Zuid Hollandse eilanden.
Sinds januari 2012 woon ik samen met mijn vriendin in ons eigen huisje na een jaar lang hard klussen. Toen de lente begon en de eerste zonnestralen weer door de wolken kwamen werd ik natuurlijk door mijn vriendin naar ieder tuincentrum in een straal van 50 km meegesleurd.
Telkens als ik in zo'n tuincentrum rondbanjerde werd ik eigenlijk altijd aantrokken door de prachtige Weber BBQ's die ze daar vaak hadden staan in de mooiste kleuren. Zo'n ding moest ik gewoon hebben! Wat is immers een tuin zonder BBQ?
Mijn keuze was gevallen op een Weber 47 One Touch Original, vanwege de aantrekkelijke prijs en het feit dat hij nog redelijk compact is. Thuis aangekomen en na een klein uur hannesen stond hij daar dus eindelijk voor me: mijn eigen vuurrode Weber! Niet wetende wat voor prachtige gerechten je er op kon bereiden begon ik simpel met een sateetje hier en een hamburger daar.
Omdat ik toch wel benieuwd was naar ervaringen van andere gebruikers begon ik een beetje te googelen naar BBQ tips en ik moet zeggen: er ging een wereld voor me open. Indirect BBQen, roken, het gebruiken van een brikettenstarter, de minion methode... Ik vond het allemaal geweldig en begon snel met experimenteren met Noskos' mooie site bbq-nl.com (via deze site ben ik dus ook op dit forum gekomen) als leidraad. Vooral het roken vind ik geweldig en gebruik het bijna bij alles wat ik maak! De geur en smaak die blijft hangen aan je gerecht is fantastisch. Ook de positieve reacties van gasten deden me goed waardoor ik steeds meer zin kreeg om elk weekend de BBQ aan te steken.
Dit jaar zal dan ook niet anders zijn en ik kan niet wachten om me eens te storten op een aantal van de 'klassiekers' zoals de Beercan chicken of de pulled pork. Mocht ik ze hebben gemaakt zal ik het zeker hier delen zodat jullie hopelijk ook watertandend naar mijn foto's kijken zoals ik naar die van jullie kijk!
Ik ben Robin, 26 jaar en ik woon in een klein dorpje op de Zuid Hollandse eilanden.
Sinds januari 2012 woon ik samen met mijn vriendin in ons eigen huisje na een jaar lang hard klussen. Toen de lente begon en de eerste zonnestralen weer door de wolken kwamen werd ik natuurlijk door mijn vriendin naar ieder tuincentrum in een straal van 50 km meegesleurd.
Telkens als ik in zo'n tuincentrum rondbanjerde werd ik eigenlijk altijd aantrokken door de prachtige Weber BBQ's die ze daar vaak hadden staan in de mooiste kleuren. Zo'n ding moest ik gewoon hebben! Wat is immers een tuin zonder BBQ?
Mijn keuze was gevallen op een Weber 47 One Touch Original, vanwege de aantrekkelijke prijs en het feit dat hij nog redelijk compact is. Thuis aangekomen en na een klein uur hannesen stond hij daar dus eindelijk voor me: mijn eigen vuurrode Weber! Niet wetende wat voor prachtige gerechten je er op kon bereiden begon ik simpel met een sateetje hier en een hamburger daar.
Omdat ik toch wel benieuwd was naar ervaringen van andere gebruikers begon ik een beetje te googelen naar BBQ tips en ik moet zeggen: er ging een wereld voor me open. Indirect BBQen, roken, het gebruiken van een brikettenstarter, de minion methode... Ik vond het allemaal geweldig en begon snel met experimenteren met Noskos' mooie site bbq-nl.com (via deze site ben ik dus ook op dit forum gekomen) als leidraad. Vooral het roken vind ik geweldig en gebruik het bijna bij alles wat ik maak! De geur en smaak die blijft hangen aan je gerecht is fantastisch. Ook de positieve reacties van gasten deden me goed waardoor ik steeds meer zin kreeg om elk weekend de BBQ aan te steken.
Dit jaar zal dan ook niet anders zijn en ik kan niet wachten om me eens te storten op een aantal van de 'klassiekers' zoals de Beercan chicken of de pulled pork. Mocht ik ze hebben gemaakt zal ik het zeker hier delen zodat jullie hopelijk ook watertandend naar mijn foto's kijken zoals ik naar die van jullie kijk!