- Berichten
- 20.961
Gisteren wat Spareribs gemaakt, wide cut van de Makro, 2,5-1-1 methode, hier de foto's
Intussen ook de zeebaars in zoutkorst gemaakt, zeebaars vullen met dille en citroen
inpakken in zout met een beetje eiwit
op de Q
[/img]
Sausje voor bij de vis
Vis na 40 minuten bij 175C dome temp.
korst los slaan
Vel verwijderen
Dit is er over als, bijna, alle graten verwijderd zijn
.
https://lh3.googleusercontent.com/-M1mMg7eSbKk/UbjJlNELIiI/AAAAAAAAM84/yJPeKNGjy4I/w958-h639-no/IMG_3566.JPG
Hierna waren de Spareribs aan de beurt
Even snijden en smullen maar
Bedankt voor het kijken.





Intussen ook de zeebaars in zoutkorst gemaakt, zeebaars vullen met dille en citroen
inpakken in zout met een beetje eiwit
op de Q
Sausje voor bij de vis
Vis na 40 minuten bij 175C dome temp.
korst los slaan
Vel verwijderen
Dit is er over als, bijna, alle graten verwijderd zijn

https://lh3.googleusercontent.com/-M1mMg7eSbKk/UbjJlNELIiI/AAAAAAAAM84/yJPeKNGjy4I/w958-h639-no/IMG_3566.JPG
Hierna waren de Spareribs aan de beurt
Even snijden en smullen maar
Bedankt voor het kijken.