DannyBikeBQ
Vuurmaker
- Berichten
- 68
Vanaaf staat er pizza voor 10 op het menu... dus de Q op tijd aangestoken om voorbereidingen te treffen, zoals een lekker gerookt kipfiletje en wat spekkies om mee naar mijn nachtdienst te nemen morgen.
Maar gezien de Q toch aan moest, een lunch bereid met een Lap die al lang op mijn todo list stond. De ribeye, Caveman Style. Een lekker stuk vlees van 250 gram ongeveer, op het houtskool gedonderd.
Goddomme, da's lekker man! Heb er meteen spijt van dat ik dat niet eerder gemaakt heb! Mijn steaks gaan voortaan alleen nog maar Caveman Style gegrild worden!
Zo lekker, dat ik bijna een foto vergat te maken...
Maar gezien de Q toch aan moest, een lunch bereid met een Lap die al lang op mijn todo list stond. De ribeye, Caveman Style. Een lekker stuk vlees van 250 gram ongeveer, op het houtskool gedonderd.

Goddomme, da's lekker man! Heb er meteen spijt van dat ik dat niet eerder gemaakt heb! Mijn steaks gaan voortaan alleen nog maar Caveman Style gegrild worden!

Zo lekker, dat ik bijna een foto vergat te maken...
