- Berichten
- 948
Vandaag ook ribbels gerubt om morgen op de q te leggen.
Kan niet wachten.
Heb ook nog een vraag en benieuwd of iemand me daar bij kan helpen.
Ik heb baby back ribben en een buikrib van beef en steak. Bij de babyback was het witte membraan in een keer makkelijk los te trekken. Bij de buikrib was dit echter helemaal niet makkelijk. Na veel gepruts het meeste wel weg gekregen maar was echt niet makkelijk. Is dit een bekend iets en heeft iemand een tip om dit makkelijker te maken?
Alvast bedankt.
Hier nog even een foto.
Kan niet wachten.

Heb ook nog een vraag en benieuwd of iemand me daar bij kan helpen.
Ik heb baby back ribben en een buikrib van beef en steak. Bij de babyback was het witte membraan in een keer makkelijk los te trekken. Bij de buikrib was dit echter helemaal niet makkelijk. Na veel gepruts het meeste wel weg gekregen maar was echt niet makkelijk. Is dit een bekend iets en heeft iemand een tip om dit makkelijker te maken?
Alvast bedankt.
Hier nog even een foto.
