Nu voor de derde keer spareribs gemaakt.
Nu volgens Noskos Classic Spareribs recept. En ik moet zeggen... 3 maal scheepsrecht. W?t een heerlijke recept is dit.
Omdat ik 8 ribracks zou doen had ik het recept van de rub verdubbeld. Dit was n?t iets te weinig eigenlijk.
Wie van de drie? Het is toch gewoon de smoker geworden.

Op de achtergrond het recept op bbq-nl.com.

De afgemeten hoeveelheid voor 8 racks.

Ontdaan van het vlies.

In de rub en daarna een nacht de koelkast in.

Tussendoor ieder uur ingesmeerd met de mopsaus volgens genoemd recept.
Na 3,5 uur ingesmeerd met de BBQ saus.


Op 1 ribbel ontbrak een stukje... geen idee hoe dat kwam.

Heerlijk bij de zuurkool.

2 dagen heerlijk van gegeten en volgens de 3 dames absoluut voor herhaling vatbaar.
Nu volgens Noskos Classic Spareribs recept. En ik moet zeggen... 3 maal scheepsrecht. W?t een heerlijke recept is dit.
Omdat ik 8 ribracks zou doen had ik het recept van de rub verdubbeld. Dit was n?t iets te weinig eigenlijk.
Wie van de drie? Het is toch gewoon de smoker geworden.

Op de achtergrond het recept op bbq-nl.com.

De afgemeten hoeveelheid voor 8 racks.

Ontdaan van het vlies.

In de rub en daarna een nacht de koelkast in.

Tussendoor ieder uur ingesmeerd met de mopsaus volgens genoemd recept.
Na 3,5 uur ingesmeerd met de BBQ saus.


Op 1 ribbel ontbrak een stukje... geen idee hoe dat kwam.


Heerlijk bij de zuurkool.

2 dagen heerlijk van gegeten en volgens de 3 dames absoluut voor herhaling vatbaar.
