- Berichten
- 3.153
Met een aantal vrije dagen voor de boeg en voldoende familie die komt eten ten huize van opa RedFox, staat naast Beer Can Chicken, Baby Back Ribs en Spiff's burgers ook nu weer een primeur op de to-do-list dit weekend: BRISKET!!
Vanmiddag is een brisket point van ca. 2.500 gram binnen gekomen, geleverd door Beef & Steak, keurig ingeseald, nog bevroren en mooi tussen ijsblokjes in een styropor (piepschuim) verpakking.
Het schone stuk ligt nu in een bak water te ontdooien en ik ga hem vanavond trimmen, injecteren met Butcher Brisket Injection en daarna in de Butt Rub zetten.
Vannacht dan lekker in de koelkast en morgenochtend op de WSM!
Hierbij alvast de eerste plaatjes, de rest van de reportage volgt gedurende het verloop van de run.....!
Alvast dank voor het kijken en/of volgen
de brisket en de injection vormen het duo!
1 kant bevat minder vet en wordt straks op de WSM de bovenzijde
in water 3-4 uren ontdooien
Vanmiddag is een brisket point van ca. 2.500 gram binnen gekomen, geleverd door Beef & Steak, keurig ingeseald, nog bevroren en mooi tussen ijsblokjes in een styropor (piepschuim) verpakking.
Het schone stuk ligt nu in een bak water te ontdooien en ik ga hem vanavond trimmen, injecteren met Butcher Brisket Injection en daarna in de Butt Rub zetten.
Vannacht dan lekker in de koelkast en morgenochtend op de WSM!

Hierbij alvast de eerste plaatjes, de rest van de reportage volgt gedurende het verloop van de run.....!
Alvast dank voor het kijken en/of volgen

de brisket en de injection vormen het duo!

1 kant bevat minder vet en wordt straks op de WSM de bovenzijde

in water 3-4 uren ontdooien

Laatst bewerkt: