- Berichten
- 732
Hallo mede Q'ers,
Ik heb laatst een kalkoen gewonnen tijdens onze funshoot op de schietvereniging. Het is een beest van pak 'm beet 3,5 kg. Mijn bedoeling is om die een keer op de OTP te bereiden.
Hoe pak je dat het beste aan. Ik denk dan aan bereiding wijze (als BCC?, in dit geval dan TCC) , bereidingstijd, marinades, kruiden e.d.
Iemand hier al ervaring mee?
Ik hoor het graag van jullie
Ik heb laatst een kalkoen gewonnen tijdens onze funshoot op de schietvereniging. Het is een beest van pak 'm beet 3,5 kg. Mijn bedoeling is om die een keer op de OTP te bereiden.
Hoe pak je dat het beste aan. Ik denk dan aan bereiding wijze (als BCC?, in dit geval dan TCC) , bereidingstijd, marinades, kruiden e.d.
Iemand hier al ervaring mee?
Ik hoor het graag van jullie