Gegroet allen,
Mijn naam is Hannibal Lecter en ik eet graag rauw (mensen)vlees. Op aanraden van mijn directe omgeving wil het eens over een andere boeg gooien en dat is namelijk het vlees lekker BBQ-en.
Ik heb nu een mooie weber GBS 57 CM gekocht en heb er helemaal zin in. Zelf ben ik een beetje hobby kok, maar dat is met name in de keuken. Op BBQ gebied moet ik nog van alles leren en ga ik augustus dan ook naar mijn eerste BBQ workshop.
Ik wil vooral verschillende technieken onder de knie krijgen en veel nieuwe gerechten proberen en leren kennen.
Hopelijk is er ook ergens een plek voor BBQ voor dummies, zodat ik weet hoe ik het beste kan BBQ-en. Mijn interesse is uitgegaan naar low en slow, maar zou niet 1, 2 3 weten hoe ik dat moet doen qua temperatuur.
Ik ben op deze site terecht gekomen via Kurre die ik heb leren kennen op de golfclub en godverdomme wat waren die moink (volgens mij schrijf je dat zo?!) ballen lekker!!!!!! Die wil ik dus nu als eerste leren maken!
Als het om het BBQ zelf gaat ben ik zeer serieus en voor de rest moet je een beetje mijn teksten met een korreltje zout nemen.
Ik luister ook naar de naam Richard!
Mijn naam is Hannibal Lecter en ik eet graag rauw (mensen)vlees. Op aanraden van mijn directe omgeving wil het eens over een andere boeg gooien en dat is namelijk het vlees lekker BBQ-en.
Ik heb nu een mooie weber GBS 57 CM gekocht en heb er helemaal zin in. Zelf ben ik een beetje hobby kok, maar dat is met name in de keuken. Op BBQ gebied moet ik nog van alles leren en ga ik augustus dan ook naar mijn eerste BBQ workshop.
Ik wil vooral verschillende technieken onder de knie krijgen en veel nieuwe gerechten proberen en leren kennen.
Hopelijk is er ook ergens een plek voor BBQ voor dummies, zodat ik weet hoe ik het beste kan BBQ-en. Mijn interesse is uitgegaan naar low en slow, maar zou niet 1, 2 3 weten hoe ik dat moet doen qua temperatuur.
Ik ben op deze site terecht gekomen via Kurre die ik heb leren kennen op de golfclub en godverdomme wat waren die moink (volgens mij schrijf je dat zo?!) ballen lekker!!!!!! Die wil ik dus nu als eerste leren maken!

Als het om het BBQ zelf gaat ben ik zeer serieus en voor de rest moet je een beetje mijn teksten met een korreltje zout nemen.
Ik luister ook naar de naam Richard!