- Berichten
- 515
Voor de fotowedstrijd van deze maand heb ik Pulled Pork nodig en de vriezer voorraad bleek op zijn einde te zijn.
Het was dus noodzaak om nieuwe Pulled Pork te gaan maken.
Zaterdagochtend heb ik een 3KG procureur ge?njecteerd met een mix van :
- Bouillon (zelf getrokken van het Kerstvarken)
- Honing
- Roomboter (ongezouten)
- Worchestersaus
- Beetje BBQ Rub
Daarna in de BBQ Rub gezet om lekker te laten in trekken.
Ik twijfelde zaterdagavond om de PulledPork 's nachts op de WSM te leggen maar de thermometer gaf -7 aan op m'n dakterras.
Ging er vanuit dat het zondagochtend wel beter zou zijn.. nou nee dus, zondagochtend 09:00, -6, wind en sneeuw.
Het duurde dan ook even voordat de WSM op temperatuur was. Mijn BBQguru heeft vandaag wel laten zien wat hij waard is
Uiteindelijk heeft de procureur er 8 uur over gedaan en ligt hij nu te rusten.
Hier alvast de eerste foto's en de grafiek van het verloop.. Hier kan je goed zien dat de BBQguru het druk heeft gehad.
Na het rusten en pullen zal ik de foto's van het resultaat nog even posten.
Lekker warm vanuit binnen alles in de gaten houden
Vlak voor het inpakken bij 67c
Het verloop
Het was dus noodzaak om nieuwe Pulled Pork te gaan maken.
Zaterdagochtend heb ik een 3KG procureur ge?njecteerd met een mix van :
- Bouillon (zelf getrokken van het Kerstvarken)
- Honing
- Roomboter (ongezouten)
- Worchestersaus
- Beetje BBQ Rub
Daarna in de BBQ Rub gezet om lekker te laten in trekken.
Ik twijfelde zaterdagavond om de PulledPork 's nachts op de WSM te leggen maar de thermometer gaf -7 aan op m'n dakterras.
Ging er vanuit dat het zondagochtend wel beter zou zijn.. nou nee dus, zondagochtend 09:00, -6, wind en sneeuw.
Het duurde dan ook even voordat de WSM op temperatuur was. Mijn BBQguru heeft vandaag wel laten zien wat hij waard is

Uiteindelijk heeft de procureur er 8 uur over gedaan en ligt hij nu te rusten.
Hier alvast de eerste foto's en de grafiek van het verloop.. Hier kan je goed zien dat de BBQguru het druk heeft gehad.
Na het rusten en pullen zal ik de foto's van het resultaat nog even posten.




Lekker warm vanuit binnen alles in de gaten houden


Vlak voor het inpakken bij 67c

Het verloop
