H
Hendrik Willem
Gast
Zo ook voor de eerste keer pulled pork ja als je al acht maanden lid ben van het forum dan word het ook wel een keer tijd.Mijn verslag is niet zo uitgebreid ik ben niet zo'n schrijver.
Ik heb het vlees ge?njecteerd met boulion .Het recept heb ik een beetje afgekeken bij Noskos naar het recept wedstrijd pulled pork..
Daarna in de rub en een nachtje in de koelkast.
Daarna op de BGE op ongeveer op 120 graden.
Na een uur of drie in de glac? gezet.
Bij ongeveer 70 graden heb ik hem al ingepakt en na ongeveer een uur was hij op 87 graden waarna ik hem ingepakt heb en hem nog 45 minuten heb laten liggen.
Daarna even met twee vorken uit elkaar gepulkt .
Daarna lekker op een broodje met koolsla en ja wat vond je ervan we vonden het heel erg lekker
maar het vlees is wel een beetje afgekoeld en denk dat ik het volgende keer even in de magnetron doe om het even wat warmer te maken.Ook neem ik volgende keer een groter stuk want dat duurt misschien iets langer en wat er dan over is van meer vlees zag ik bij Noskos pulled pork kroketten staan kan ik die ook eens een keer maken. De tijd van die ene kilo vlees was toch 6 uur op de BGE wat toch nog wel lang is voor zo'n klein stuk vlees.
Bedankt voor jullie aandacht.

Ik heb het vlees ge?njecteerd met boulion .Het recept heb ik een beetje afgekeken bij Noskos naar het recept wedstrijd pulled pork..

Daarna in de rub en een nachtje in de koelkast.

Daarna op de BGE op ongeveer op 120 graden.

Na een uur of drie in de glac? gezet.


Bij ongeveer 70 graden heb ik hem al ingepakt en na ongeveer een uur was hij op 87 graden waarna ik hem ingepakt heb en hem nog 45 minuten heb laten liggen.

Daarna even met twee vorken uit elkaar gepulkt .

Daarna lekker op een broodje met koolsla en ja wat vond je ervan we vonden het heel erg lekker
maar het vlees is wel een beetje afgekoeld en denk dat ik het volgende keer even in de magnetron doe om het even wat warmer te maken.Ook neem ik volgende keer een groter stuk want dat duurt misschien iets langer en wat er dan over is van meer vlees zag ik bij Noskos pulled pork kroketten staan kan ik die ook eens een keer maken. De tijd van die ene kilo vlees was toch 6 uur op de BGE wat toch nog wel lang is voor zo'n klein stuk vlees.
Bedankt voor jullie aandacht.