- Berichten
- 39
Van de week na de Beer Can Chicken ook de pulled pork gemaakt met een voorzichtige 1,5 kg procoreur om te proberen voordat ik aan een boston but ga klooien
In de all purpose rub gezet die ik ooit bij de sligro heb gehaald toen ik nog niks in huis had aan kruiden voordat ik begon met Qen en hem geïnjecteerd met injectiemarinade uit het boek van noskos.
De basterd opgestookt naar 115 gr en een blokje rookhout bij gedaan waarna de procureur erop kon.
Bij de 71 graden ging hij niet meer verder en heb ik hem ingepakt waarna de temperatuur weer langzaam opliep.
Ondertussen alles klaar gemaakt voor de eindsaus op het vocht uit de folie na uiteraard (ook uit het boek van noskos) bij 93 gr heb ik hem eraf gehaald toen bond ik het "zacht" genoeg en hem gepulled en op een wit bolletje met eindsaus gegeten.
Was super lekker volgende keer doe ik nog wat meer "rommel" op me bolletje voor de variatie en uiteraard een wat groter stuk vlees.
Er was nog een klein beetje over wat de volgende dag tussen het broodje is beland

De procoreur heeft er zo'n 6,5 uur opgelegen in totaal en oja ik maak te weinig foto's..
Bedankt voor het kijken!
Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk

In de all purpose rub gezet die ik ooit bij de sligro heb gehaald toen ik nog niks in huis had aan kruiden voordat ik begon met Qen en hem geïnjecteerd met injectiemarinade uit het boek van noskos.
De basterd opgestookt naar 115 gr en een blokje rookhout bij gedaan waarna de procureur erop kon.
Bij de 71 graden ging hij niet meer verder en heb ik hem ingepakt waarna de temperatuur weer langzaam opliep.
Ondertussen alles klaar gemaakt voor de eindsaus op het vocht uit de folie na uiteraard (ook uit het boek van noskos) bij 93 gr heb ik hem eraf gehaald toen bond ik het "zacht" genoeg en hem gepulled en op een wit bolletje met eindsaus gegeten.
Was super lekker volgende keer doe ik nog wat meer "rommel" op me bolletje voor de variatie en uiteraard een wat groter stuk vlees.
Er was nog een klein beetje over wat de volgende dag tussen het broodje is beland


De procoreur heeft er zo'n 6,5 uur opgelegen in totaal en oja ik maak te weinig foto's..

Bedankt voor het kijken!





Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk