BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

Leo zei:
lekker hoor, gefeliciteerd met je knor

Imperial Guard zei:
Ridevi71 zei:
Lekker hoor. Hoe groot/zwaar was het vlees? Niet zo heel groot toch? Vandaar dat het zo mals was misschien.

Grappig ik heb de ervaring andersom hoe groter het stuk hoe malser het was.
Ik heb het nu 3x gemaakt, 1e keer 1,2kg, 2e 0,7 / 0,8kg, 3e 3,5kg en die laatste vond ik by fair de lekkerste en een stuk malser dan de anderen.

Persoonlijk heb ik het vermoeden doordat je grote zone doormoet dat alles rustiger doorgaard dan bij een relatief klein stuk en dat je hierdoor malser stuk vlees overhoud. Maar correct me if I'm wrong. Hoor graag de mening van experts hier :)

Ben benieuwd wat jullie ervaring is?

je moet niet vergeten dat je de eerste 2 keer op de WGA gemaakt hebt Paul, en de derde op de 57, is toch wel een redelijk groot verschil

Agree Leo, kleine edit eerste is op een 47cm gemaakt.

Maar een kleiner stuk zou een malser resultaat moeten geven? :)
 
Mooi broodje zo. Lekker.
 
Ziet er weer lekker uit!
 
Haha jij was zaterdag ook bezig met PP. Ziet er ook lekker uit.
Denk wel dat we hier redelijk verwend zijn met onze eigen gemaakte PP. Is daarna niet snel beter te vinden in supermarkt en dergelijke.
 
Mooie run!
 
Terug
Bovenaan Onderaan