BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork voor de paasbrunch

 
 

teunvandemerwe

Sprokkelaar
Berichten
26
Wederom op de UDS een Pulled Pork gemaakt. De ingredi?nten voor de marinade weet ik helaas niet, dit is namelijk de spareribs marinade van mijn schoonvader (slager in Dussen), wat een groot geheim is .

Om de Pulled Pork te maken heb ik gebruik gemaakt van 1,5 kilo varkensnek. Deze ge?njecteerd met de marinade en 5 dagen laten intrekken.

Bij deze een foto voordat hij de UDS op ging.
a65a2307aba073ffcfb0f6163d0853e8.jpg


De UDS was na klein uurtje ook stabiel (110 graden Celsius in de ton)
f8dc83a8bc2c7a8e53b694c04900e1b9.jpg


Helaas nog geen afdak dus maar een ge?mproviseerd afdak
0023beb6ad9094239f9aba118f1b13fb.jpg


Na 3 1/2 uur was de kerntemperatuur 66 graden Celsius. De Pulled Pork eraf gehaald en ingepakt.
5e32e98c2934aeef2536a58cd0881e6a.jpg


Nog 3 uur later was de kerntemperatuur 92 graden Celsius.
bd34f485ccc73f51ed90204d8619a3e8.jpg


Het daadwerkelijke pullen kon nu beginnen
aca50b8be1846d8d3864bf564d0cf24d.jpg


Met als eindresultaat
f08febddfa7830ad957da6a35246254d.jpg


Dit eindresultaat zal vanmiddag worden opgepeuzeld. Al met al vond ik het een leuke ervaring om dit een keer te doen en weer veel geleerd in het gebruik van een UDS en bbq-en in het algemeen. Voor namelijk in de regeling en stabiel houden van de temperatuur.





Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker lekker!
 
Lekker hoor!
 
Lekker, en ook nog een nuttige schoonfamilie. Slager, wat wil je nog meer. Zou wel ff geheime recept opvragen, zeg maar dat het in de familie blijft :p
 
Gefeliciteerd ziet er heerlijk uit

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan