- Berichten
- 262
In korte tijd alweer mijn 4e (of is het al 5e?) pulled pork. Mijn buurman heeft een smoker en ik een BGE.
We hadden al langer idee om eens beide tegelijk PP te maken, en verschil te proberen. De verschillen tussen smoker en BGE en de verschillen in vlees.
Tot nu toe heb ik alleen bij mijn vaste slager procureur gehaald, maar erg prijzig, ongeveer 16 euro per kilo. Mijn buurman zag bij de sligro (of makro, nog even dubbelcheken) ook stuk procureur, en dat hebben we nu bij mij op het ei gedaan. Ziet er prima uit, maar over paar uurtjes de test
Enige verschil is, dat ik op mijn PP's eigen rub gebruikt hebt en buurman zijn rub, in dit geval good shit (hopelijk is dit ook daadwerkelijk good shit)
Ik zal wat fotos posten en uiteraard onze mening over kwaliteit van de PP (en de verschillen met procureur van gisteren bij mij slager gehaald) delen.
Heb knorretje net ingesmeerd met glace en om kwart voor vier zijn de 2 uur om en gaat er folie omheen.
We hadden al langer idee om eens beide tegelijk PP te maken, en verschil te proberen. De verschillen tussen smoker en BGE en de verschillen in vlees.
Tot nu toe heb ik alleen bij mijn vaste slager procureur gehaald, maar erg prijzig, ongeveer 16 euro per kilo. Mijn buurman zag bij de sligro (of makro, nog even dubbelcheken) ook stuk procureur, en dat hebben we nu bij mij op het ei gedaan. Ziet er prima uit, maar over paar uurtjes de test

Enige verschil is, dat ik op mijn PP's eigen rub gebruikt hebt en buurman zijn rub, in dit geval good shit (hopelijk is dit ook daadwerkelijk good shit)
Ik zal wat fotos posten en uiteraard onze mening over kwaliteit van de PP (en de verschillen met procureur van gisteren bij mij slager gehaald) delen.
Heb knorretje net ingesmeerd met glace en om kwart voor vier zijn de 2 uur om en gaat er folie omheen.


