- Berichten
- 12.056
Ik heb vandaag en gisteren gewerkt aan het Pulled Pork Kroketten recept van Frits (en Cees
).
Erg leuk om te maken, hoop geleerd en ik hoop dat ze smaken morgen tijdens de Sea Side Smokers oefensessie.
De ingredi?nten.
Boter smelten.
Bloem erbij en twee minuten laten doorkoken om de meelsmaak er af te krijgen.
Dan de bouillon en melk er beetje bij beetje doorroeren.
Eidooiers, tabasco en gelatine en de pulled pork erbij, in een schaal en oplaten stijven.
Portioneren, ik heb de 40 gram van Frits aangehouden.
Door het paneermeel halen.
Dan door het eiwit en de panko (Japanse broodkruimels) voor een tweede paneermeel laag.
Morgen zal ik wel een foto posten als we ze hebben gebakken

Erg leuk om te maken, hoop geleerd en ik hoop dat ze smaken morgen tijdens de Sea Side Smokers oefensessie.
De ingredi?nten.

Boter smelten.

Bloem erbij en twee minuten laten doorkoken om de meelsmaak er af te krijgen.

Dan de bouillon en melk er beetje bij beetje doorroeren.

Eidooiers, tabasco en gelatine en de pulled pork erbij, in een schaal en oplaten stijven.

Portioneren, ik heb de 40 gram van Frits aangehouden.

Door het paneermeel halen.


Dan door het eiwit en de panko (Japanse broodkruimels) voor een tweede paneermeel laag.

Morgen zal ik wel een foto posten als we ze hebben gebakken
