BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork is de bedoeling..

 

TheJoster

Stoker
Berichten
416
Morgen gaat de Q aan voor mijn eerste Pulled Pork.. Zo net de pork geinjecteerd met een perensapmix en met twee verschillende dry rubs ingepoederd.. Nu ff in de koeling en morgen verder..

Fingers crossed ;-)

Oh nog een vraagje voor de meesters: is het slim de boston butt in te binden met touw?
3f9fb8947c1d6463d0a023c7c47c7a05.jpg
a3435a9cb5351068354c0efe5caad735.jpg
f6c2521bb8bdec9d87814b88392ed26a.jpg
38740f2260b09cc8008801e557c326bf.jpg


Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Succes en veel plezier!
 
Mogge.
OK, je heb 2 stukken. Geen probleem. Wel alle 2 temperaturen uiteraard want de kleine kan sneller gaan.
Verder zou ik ze een beetje bij elkaar binden indien nodig om te voorkomen dat het moeilijk te hanteren stukken vlees worden.
Gewoon 2 lekkere bonkjes vlees op de bbq leggen.

Succes.
Gaat helemaal goed komen. Voorbereiding is goed, weer valt tot nu toe niet tegen, dus gaan.

Lekker man, straks je hele tuin vol van heerlijke pp geur  :D
 
Veel plezier!
 
Suc6, gaat zeker goed komen als ik zo je voorbereidingen zie.
Ben benieuwd naar de foto's :D :D

Wel de stukken vlees apart in de gaten houden h?, het is net wat Ridevi71 aangeeft dat de stukken vlees verschillend kunnen garen.
 
BensBQ zei:
succes  ;), ik zou ze los bereiden maar waarom is het in 2 stukken?
Dom inkopen ;-)
Hadden eerst een stuk en dachten toen: als je toch bezig ben waarom niet meer??

Dus een tweede besteld en voila.. Nu kunnen we wel twee rubs testen :p

Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
TheJoster zei:
BensBQ zei:
succes  ;), ik zou ze los bereiden maar waarom is het in 2 stukken?
Dom inkopen ;-)
Hadden eerst een stuk en dachten toen: als je toch bezig ben waarom niet meer??

Dus een tweede besteld en voila.. Nu kunnen we wel twee rubs testen :p

Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

gelijk een goed plan, 2 rubs testen, eet smakelijk alvast ;-)
 
Gaat helemaal goed komen met zoveel info uit je boeken. ;)
Eet smakelijk straks. :)
 
Helemaal gelijk.
Als je toch die run doet,  meteen kilo's erop.
Ook erg lekker door de nasi, bij frietjes, op een broodje, als loempia,  enz enz

Van pp kan je niet genoeg hebben.
 
En als je wat over mocht houden, in een zipzak en de vriezer.
Zoals eerder is vermeld, het smaakt bijna overal lekker bij. :D
Hebben ook altijd wel een zakje liggen.
Oeps! :-?
Doet me er aan denken dat de procureur uit de vriezer moet voor de volgende run, 't was van de week al weer het laatste zakje. :D

 
We zijn van start.. Nu wachten op de dome temp van 110-115c...
191b7cee571c3fae329f6da502d5ea62.jpg
ccb8456b06c84bee9d6bdd22f1097a6b.jpg
35924c5e83b226ae1615d508f9d7dd5c.jpg
ee68f819e511e6936e42a7170279316c.jpg


Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Succes, dat gaat vast helemaal goed komen en hou ons op de hoogte!  :)
 
Nog ffies en dan kunnen ze er op.. Kokos duurt wel ff voor ze op temp zijn..
a59230c4aab0e1c1eeab7dd079073bf8.jpg


Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Ongeduldig als ik ben gaat het vlees er vaak bij 90 gr. C al op ;)
Duurt het wachten wat minder lang. :D
 
Kan 't bijna ruiken hier.
Hoe laat denk je te kunnen eten? :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan