Gisteren bij de slager om de hoek ook longhaas gehaald.
Ik had al gelezen dat longhaas eigenlijk 3 weken moet afhangen'
Die ik kreeg was 4 dagen oud.
Qua prijs een derde van de vorige bestelling bij B&S
Het vlees voelde haast hard aan aan de buitenkant/vezeleindes.
Het was gelukkig op de zeen na schoon.
Toch maar meegenomen.
Sukkeltje als ik ben 2 delen in de vriezer gedaan ipv nat laten rijpen in de koelkast.
Naja, doen we wel een keer over dan.
Wel een stuk gebakken op exact de zelfde manier als van het weekend.
De smaak was heerlijk, echt weer die eerlijke vleessmaak.
De structuur was echter totaal anders.
Zondag was hij botermals, nu moest er stevig gekauwd worden.
maar wel absoluut lekker.
Nu eens kijken hoe het uit de vriezer komt en nog een keer laten rijpen
plaatje bij het praatje.
Crappy Iphone pic, maar gezellig warmpjes met een paar picanhasteaks op de weber