smokert
Stoker
- Berichten
- 496
Ik heb met regelmaat al pulled pork gemaakt maximaal voor 20 man, maar binnenkort hebben we een bedrijfs barbecue en daar werd gevraagd of ik pulled pork wou maken voor 150 man.
Om het vlees uit elkaar te trekken heb ik al een pork puller aangeschaft, want voor zoveel personen hou ik geen handen meer over.
Maar is het mogelijk om de week ervoor alvast de pulled pork te roken (die dag natuurlijk ook een deel) en vacu?m te verpakken en die dag op te warmen, blijft het vlees dan nog lekker sappig of merk je echt kwaliteit degradatie?
Tips zijn welkom.
Om het vlees uit elkaar te trekken heb ik al een pork puller aangeschaft, want voor zoveel personen hou ik geen handen meer over.
Maar is het mogelijk om de week ervoor alvast de pulled pork te roken (die dag natuurlijk ook een deel) en vacu?m te verpakken en die dag op te warmen, blijft het vlees dan nog lekker sappig of merk je echt kwaliteit degradatie?
Tips zijn welkom.
