- Berichten
- 2.088
Tsja, Pulled Chicken is hip! Heb afgelopen tijd veel heerlijke foto's voorbij zien komen. Graag deel ik mijn variant. Ik gebruik kippenpoten zonder rug
Ontbijtspek onder huid duwen:
vel er weer over heen trekken:
Rubben met een heerlijk pittige rub:
BBQ op 200C, indirect uiteraard. tot kerntemperatuur 72C laten komen, dan huid eraf en huid en spek terug op BBQ.
Kip pullen, BBQ Saus erdoor heen en warm houden. Na 20 minuten spek en huid eraf, klein snijden en er door heen mengen.
Resultaat:
Hele recept is ergens op mijn website te vinden
Ontbijtspek onder huid duwen:

vel er weer over heen trekken:

Rubben met een heerlijk pittige rub:

BBQ op 200C, indirect uiteraard. tot kerntemperatuur 72C laten komen, dan huid eraf en huid en spek terug op BBQ.
Kip pullen, BBQ Saus erdoor heen en warm houden. Na 20 minuten spek en huid eraf, klein snijden en er door heen mengen.
Resultaat:

Hele recept is ergens op mijn website te vinden
