BasBQ
Beef en Steak

Pulled Chicken

 
 
 
 

Big-T

Gemarineerd
Berichten
2.093
Tsja, Pulled Chicken is hip! Heb afgelopen tijd veel heerlijke foto's voorbij zien komen. Graag deel ik mijn variant. Ik gebruik kippenpoten zonder rug

Ontbijtspek onder huid duwen:
Pulled-Chicken-2-300x199.jpg


vel er weer over heen trekken:
Pulled-Chicken-1-300x199.jpg


Rubben met een heerlijk pittige rub:
Pulled-Chicken-3-300x199.jpg


BBQ op 200C, indirect uiteraard. tot kerntemperatuur 72C laten komen, dan huid eraf en huid en spek terug op BBQ.

Kip pullen, BBQ Saus erdoor heen en warm houden. Na 20 minuten spek en huid eraf, klein snijden en er door heen mengen.

Resultaat:

Pulled-Chicken-5-300x199.jpg


Hele recept is ergens op mijn website te vinden ;)
 
Lekker Tom!
Is er ook nog eentje voor de lijst :)
 
Ik schuif graag aan Tom!!
 
Good job Tom!
 
Smaakt prima h?
 
Yummie!!
 
lust ik wel
 
Da's vast h??l onvies ;)
 
Ziet er goed uit, dat met spek onder de huid zag ik ook bij Bastiaan van Fire & Food langskomen moe ik ook vlug gaan proberen.
 
Yep lust ik ook.... Lekker!
 
Ziet er goed uit, zal weer eens op je site gaan snuffelen  :D
 
Gister pulled chicken gemaakt met dit recept (en een klein beetje honing als extra toegevoegd) en het smaakte heerlijk!
 
Dat ziet er lekker uit man, maar volgens m'n dochter die dit ook gemaakt heeft zou ik het niet lusten :-O :-O. Hoe komt ze er bij :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan