- Berichten
- 510
Vandaag 6 eters en er lag nog 1.5 kg kippendij.
Deze in de van Beekum rub voor kip gezet.
Bbq aangemaakt voor aangrillen.
2 dikke uien en 2 tenen knoflook gesneden
Kip indirect gelegd en intussen de saus gemaakt:
Flesje Hertog Jan bokbier
Baby Ray’s Honey bbq
2 eetlepels stroop
Ui en knoflook in DO fruiten daarna saus en vlees erbij.
Kolen overhevelen van de Weber kettle naar the Windmill Stove. Wat een geweldig ding is dat voor dit soort toepassingen.
2 uurtjes sudderen op de stove
Daarna de kip gepulled en smullen.
Italiaanse bol uitgehold, bodempje mayo als ‘isolatie ‘ wat rode ui en ijsbergsla, kip en wat van de saus erover.
Deze in de van Beekum rub voor kip gezet.
Bbq aangemaakt voor aangrillen.

2 dikke uien en 2 tenen knoflook gesneden
Kip indirect gelegd en intussen de saus gemaakt:
Flesje Hertog Jan bokbier
Baby Ray’s Honey bbq
2 eetlepels stroop
Ui en knoflook in DO fruiten daarna saus en vlees erbij.
Kolen overhevelen van de Weber kettle naar the Windmill Stove. Wat een geweldig ding is dat voor dit soort toepassingen.


2 uurtjes sudderen op de stove


Daarna de kip gepulled en smullen.
Italiaanse bol uitgehold, bodempje mayo als ‘isolatie ‘ wat rode ui en ijsbergsla, kip en wat van de saus erover.



