- Berichten
- 2.088
Eigenlijk is het gewoon een recept voor Pulled Beef, wat ik gecombineerd heb met Burnt Ends, om zo met deze winterse temperaturen een beetje stofvlees idee te krijgen. Het was fantastisch.
Australian Grain Fed CHuck van de Hanos, prachtige marmering:
Daar de harde stukken vet vanaf gesneden, ingesmeerd met Worcestersaus en rub aangebracht
tot 65C op BBQ op 107C, daarna ingepakt met ui, worcestersaus en boter:
daarna tot 88C ingepakt:
uitgepakt, 15 minuten laten afkoelen en pullen.
In alubakjes gedaan met beetje van eigen vocht en BBQ Saus:
Vervolgens nog 45 minuten op 135C:
Het was fantastisch!
Australian Grain Fed CHuck van de Hanos, prachtige marmering:

Daar de harde stukken vet vanaf gesneden, ingesmeerd met Worcestersaus en rub aangebracht

tot 65C op BBQ op 107C, daarna ingepakt met ui, worcestersaus en boter:

daarna tot 88C ingepakt:

uitgepakt, 15 minuten laten afkoelen en pullen.

In alubakjes gedaan met beetje van eigen vocht en BBQ Saus:

Vervolgens nog 45 minuten op 135C:

Het was fantastisch!
