BasBQ
Beef en Steak

Pulled Burnt Beef

 
 
 
 

Big-T

Gemarineerd
Berichten
2.093
Eigenlijk is het gewoon een recept voor Pulled Beef, wat ik gecombineerd heb met Burnt Ends, om zo met deze winterse temperaturen een beetje stofvlees idee te krijgen. Het was fantastisch.

Australian Grain Fed CHuck van de Hanos, prachtige marmering:
Pulled-Beef-1.jpg


Daar de harde stukken vet vanaf gesneden, ingesmeerd met Worcestersaus en rub aangebracht
Pulled-Beef-2.jpg


tot 65C op BBQ op 107C, daarna ingepakt met ui, worcestersaus en boter:
Pulled-Beef-3.jpg


daarna tot 88C ingepakt:
Pulled-Beef-4.jpg


uitgepakt, 15 minuten laten afkoelen en pullen.
Pulled-Beef-5.jpg


In alubakjes gedaan met beetje van eigen vocht en BBQ Saus:
Pulled-Beef-6.jpg


Vervolgens nog 45 minuten op 135C:
Pulled-Beef-7.jpg


Het was fantastisch!
Pulled-Beef-8.jpg
 
Heeeerrrlllijkkk!!!!!!!!!!! :D
 
Mooi methode Tom. Ziet er heerlijk uit.
 
Wow Tom, dat smaakt inderdaad naar meer! En ik lees nu ook waar je deze chuck hebt gekocht, ik was al even aan het zoeken inmiddels.
Prachtige reportage ook  :)
 
Gloeiende dat ziet er echt mega goed uit. Todo lijstje!
 
Wat een prachtig gemarmerd vlees! Bijna zonde om er Pulled beef van te maken ;)

En dat broodje zou er bij mij wel in gaan!!!!
 
Gerard777 zei:
Wat een prachtig gemarmerd vlees! Bijna zonde om er Pulled beef van te maken ;)

En dat broodje zou er bij mij wel in gaan!!!!

Idd heel mooi gemarmerd. Maar zou je er een steak van maken dan kon de malsheid toch wel tegen vallen.
 
mooiste is dat het vlees 10 euro ex de kilo was, lang leve de hanos!
 
lekker hoor, je had me best mogen bellen
 
Ik geloof het pas als ik het proef :p
 
Klinkt fantastisch!
 
Kijk dat is een lekker broodje beef!
 
Ziet er weer heerlijk uit, zou zomaar zo'n broodje lusten!
 
Kom er net achter dat ik mijn scherm heb lopen aflikken.... :p
 
Terug
Bovenaan Onderaan