- Berichten
- 510
Afgelopen tijd wat video’s bekeken van Pulled Beef, Po Boy en Cola Fleisch.
Besloten om iets van elk recept te nemen om tot een lekker broodje pulled beef te komen met behulp van de WSM en DO.
Ingrediënten:
Riblap van 700 gram
Cajun kruiden (zelf gemaakt)
125 gr roomboter
Runderbouillon
Cola
Jus poeder met uitjes
Ui
Knoflook
Ik had rekening gehouden met ongeveer 4 uur bereidingstijd. 2 uur op WSM, 2 uur in de DO.
WSM aangemaakt en de riblap kort aangegrild. Daarna 2 uur met 3 stukken appelhout op 110 rook laten opnemen.
Hierna kolen naar de stove overgeheveld en alles toegevoegd.
Tussendoor nog een lekker biertje erbij
Dit vlees had wel iets langer nodig dan de geplande 4 uur. In totaal 6,5 uur bezig geweest (incl. 3 kwartier rusten in koelbox) om tot een smakelijk stokbroodje te komen met honing mosterd saus:
Besloten om iets van elk recept te nemen om tot een lekker broodje pulled beef te komen met behulp van de WSM en DO.
Ingrediënten:
Riblap van 700 gram
Cajun kruiden (zelf gemaakt)
125 gr roomboter
Runderbouillon
Cola
Jus poeder met uitjes
Ui
Knoflook

Ik had rekening gehouden met ongeveer 4 uur bereidingstijd. 2 uur op WSM, 2 uur in de DO.
WSM aangemaakt en de riblap kort aangegrild. Daarna 2 uur met 3 stukken appelhout op 110 rook laten opnemen.

Hierna kolen naar de stove overgeheveld en alles toegevoegd.



Tussendoor nog een lekker biertje erbij

Dit vlees had wel iets langer nodig dan de geplande 4 uur. In totaal 6,5 uur bezig geweest (incl. 3 kwartier rusten in koelbox) om tot een smakelijk stokbroodje te komen met honing mosterd saus:

