BasBQ
Beef en Steak

Procureur

 
 
 

Ener

Pitmaster
Berichten
510
Ik ben gisteren wat ribben wezen halen, en toen gelijk gevraagd of de slager procureur had. Nou dat had hij. Ik kreeg gelijk een leuke uitleg, en hij vond het volgens mij wel leuk dat ik zo iets ga roken. Nu zat er aan de procureur die hij liet zien nog een 3 tal ribben. Het waren de eerste schouder karbonaden.Nu is mijn vraag of die er af moeten. Volgens mij wel maar ik weet het niet zeker.
 
Ze hoeven er niet af, maar ik zou het wel doen. Het zit in de weg voor de bark en bij het inpakken maakt het gaten in de aluminiumfolie.
 
Ik bestel altijd zonder bot, dus zelf afsnijden lijkt mij prima!
 
Zoals hierboven gezegd wordt, even uitbenen zodat je alleen vlees over houd. Lijkt mij dat die slager dat wel even voor je doen kan
 
Ik zet hem even in de rookkamer, aangezien het hier niet om een recept gaat.
 
altijd lekker, maar ik zou ze er ook eerst even afsnijden
 
Ik heb het ook liever zonder bot hoor. Je hebt al relatief weinig oppervlak om te kruiden en dan moet je daarvan later ook nog een deel weggooien omdat het aan je bot zit...
 
Noskos +2!
 
Ok, ze gaan er dus af aangezien de overgrote meerderheid het daar tot nu toe wel ove eens is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan