BasBQ
Beef en Steak

PP time!

Ja, dat is de zone, de temperatuur blijft een aantal uur hetzelfde (en de buitenkant van je vlees droogt uit) daarna gaat het weer verder.
 
Nogsteeds 71graden... Heb hem nu even een jasje van folie gegeven zou dat helpen?
 
Mijn ervaring van gisteren: yup! Dan stijgt de temperatuur vrij snel en gestaag.
 
Denk dat de zone voorbij is! 76C kern en dome 110c
Moet zeggen dat ik nog geeneen keer briketten bijgevuld heb :eek:
Valt me alles mee halve starterd hete kooltjes en een volle starter met koude vanmorgen om8:30 erop!
 
tot hoever ga je? 90C? het is het wachten waard  :p

je kunt de dome temperatuur volgens mij straffeloos opstoken tot een goede 120 graden, en het lijkt misschien niet veel maar dan is je pp wel sneller klaar  ;)

edit: ik zie nu ik goed kijk dat je de thermometer al op 130 celsius hebt ingesteld dus ik vertel je vast niks nieuws...
 
We wachten rustig op de foto's, eet smakelijk voor straks.
 
Zo mensen, hij is heerlijk!
lekker op een vers stokbroodje, hij heeft er uiteindelijk 12 uur op gelegen, maar het is het wachten waard!
hier 2 foto's van het resultaat, niet veel foto's gemaakt  was te druk met smullen :p





bedankt voor het volgen mensen :)
 
*kwijl*


Ziet er heerlijk uit!
 
Chef, dat ziet er ook heerlijk uit. Gefeliciteerd met je knorretje!
 
En een knorretje erbij! Gefeli en eet smakelijk.
 
PP altijd lekker ! gefeliciteerd met je knorretje
 
Van harte gefeliciteerd met je knorretje chef!
 
Gefeliciteerd met je varkentje!!

Resultaat ziet er prachtig uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan