Richard Sellelof
Tondelzoeker
- Berichten
- 19
Naar Jord Althuizen's gelijknamige recept.
Erg veel voorbereidingswerk maar enorm lekker. Deze ga ik zeker nog maken (maar misschien in grotere getalen om in te vriezen).
1) portobello's ontstammen en lamellen uitlepelen, besprenkelen met olijfolie, peper en zout. Op fonte grill, directvgrillen, dome temp 200°C tot pb's wack aanvoelen.
2) gemixte zwarte bonen (200g), portobello's in kleine blokjes snijden, panco (90g), 100g broccoloiroosjes, 1 sjalot, 1 teen fijngesnipperde look, 3 eieren, 100g geraspte parmezaanse kaas, 1 el worcestersaus, 1 el 'runderrub', peper, zout. Door elkaar roefelen, nadien de rest zwarte bonen erbij. Verdelen in 4 a 5 pads.
90 min in koelkast.
3) radicchio, even aanschroeien op fonte grill, seasoning peper, zout en een lek olijfolie.
4) pads uit de koelkast, 5 min op fonte grill op dome temp van 200°C, dan keren, opnieuw 4 min (interne temp 70°C), laatste keer kaas erop, smelten, en bouwen