BasBQ
Beef en Steak

Portobello burger

 
 
 
 
 

MarBQ

Gerijpt
Berichten
3.192
Hey BBQ vrienden,

Vandaag weer eens iets gedaan met portobello's.

DSC02624_zps0de237ad.jpg


Ik had 4 van die paddenstoelen gekocht maar eenmaal thuis geopend bleken er twee flink rot ???
Dus change of plan!!

Gelukkig had ik nog wat gehakt in huis dus maar twee burgers gemaakt.
Voor de portobello's een marinade gemaakt van olijfolie, balsamico, chopped ui en knoflook.
Dit in de pb's geschonken en een uurtje laten staan.


DSC02625_zpsbdfc2217.jpg


Alles even lekker op de Q

DSC02627_zps2942469c.jpg


Nog lekker wat gorgonzola in de pb laten smelten en samen met de burger op een italiaans broodje.
Een paar pijnboompitjes, gegrilde tomaatjes.

27d47b27-6ea4-4aaf-87f3-bd67c682fc0b_zps0e21c1f7.jpg

Eet smakelijk ;)

Greetz Marco
 
Dat ziet er niet verkeerd uit zeg!
De tomaatjes liggen direct op de kolen worden ze niet te zacht?
 
Tomaatjes heel kort!! gaat goed hoor :)
 
het water loopt me bijna uit mijn mond... :)
 
Dat ziet er prima uit Marco, goed gevuld broodje zo  ;D
 
Dat ziet er lekker uit!!!
 
Lekker hoor. Leuk recept met de portobello's.
 
Ik denk dat ik dat wel lust , mooi gemaakt.
 
Ziet er goed uit, ik zou dat best wel lusten.
 
niks voor mij.. paddestoelen. maar ik weet zeker dat als mijn vrouw dit ziet dat ze er toch komen
dus maar even een klein vraagje, heb je de marinade nog ergens voor gebruikt of is die na een uurtje overbodig geworden?
 
Ik weet zelf niet echt of ik de ui of de knoflook terug kon plaatsen in het geheel.
Wat wel een must is, is de olie.
Als je de PB laat weken, kan het eigenlijk niet fout.
FF in de olie en dan iets langer als een biefstuk!! heerlijk!!
 
Lekkurrr!
Ik rijg die tomaatjes ook nog wel eens op een bamboe prikkertje om ze wat makkelijker te kunnen draaien.
Maar ze hoeven inderdaad maar kort.
 
;)
 
lijkt me heerlijk, had me wel op willen offeren
 
Terug
Bovenaan Onderaan