- Berichten
- 3.172
Hey BBQ vrienden,
Vandaag weer eens iets gedaan met portobello's.
Ik had 4 van die paddenstoelen gekocht maar eenmaal thuis geopend bleken er twee flink rot ???
Dus change of plan!!
Gelukkig had ik nog wat gehakt in huis dus maar twee burgers gemaakt.
Voor de portobello's een marinade gemaakt van olijfolie, balsamico, chopped ui en knoflook.
Dit in de pb's geschonken en een uurtje laten staan.
Alles even lekker op de Q
Nog lekker wat gorgonzola in de pb laten smelten en samen met de burger op een italiaans broodje.
Een paar pijnboompitjes, gegrilde tomaatjes.
Eet smakelijk
Greetz Marco
Vandaag weer eens iets gedaan met portobello's.

Ik had 4 van die paddenstoelen gekocht maar eenmaal thuis geopend bleken er twee flink rot ???
Dus change of plan!!
Gelukkig had ik nog wat gehakt in huis dus maar twee burgers gemaakt.
Voor de portobello's een marinade gemaakt van olijfolie, balsamico, chopped ui en knoflook.
Dit in de pb's geschonken en een uurtje laten staan.

Alles even lekker op de Q

Nog lekker wat gorgonzola in de pb laten smelten en samen met de burger op een italiaans broodje.
Een paar pijnboompitjes, gegrilde tomaatjes.

Eet smakelijk

Greetz Marco