- Berichten
 - 3.379
 
Afgelopen weekend een lekker alternatief gemaakt voor een broodje hamburger, of elk ander broodje met vlees.
Op basis van een uit de kluiten gegroeide champion, ook wel de Portobello genoemd.
Vooraf eerst wat topping geroosterd op basis van plakjes tomaat.
		
		
	
	
		
	
Om vervolgens de Portobello's te gaan grillen.
		
	
		
	
		
	
En als ze dan bijna klaar zijn nog heel ff een plakje mozzarella er op leggen.
		
	
En dan het broodje opmaken.
		
	
Voor meer details, neem ff een kijkje op mijn blog.
Mac
	
		
			
		
		
	
				
			Op basis van een uit de kluiten gegroeide champion, ook wel de Portobello genoemd.
Vooraf eerst wat topping geroosterd op basis van plakjes tomaat.
	Om vervolgens de Portobello's te gaan grillen.
	
	
	En als ze dan bijna klaar zijn nog heel ff een plakje mozzarella er op leggen.
	En dan het broodje opmaken.
	Voor meer details, neem ff een kijkje op mijn blog.
Mac
	
			
			
	