- Berichten
- 2.982
In het kader van Baconday 2021 heb ik bedacht porkstrami te maken.
Pastrami stond al even op mijn lijstje, maar dank de reminder van Jet dit jaar eens gekozen voor iets uitgebreider.
Nee niet zelf mijn bacon maken, want daar geef ik eerlijk niet zoveel om
.
Nee laten we het anders doen.
Pastrami stond altijd al hoog op mijn lijstje, dus waarom niet porkstrami.
Pastrami van buikspek. Eigenlijk haast bacon te noemen.
En laat nu het toeval willen dat bbq-vriend @Ridevi71 dit vorig jaar gemaakt heeft en onlangs nog als echte pastrami met gewoon een klein stukje.
Mooi dacht ik. Klein stu is beter, dan hoef je niet het rest van het jaar hetzelfde te eten.
Dus daarom met een klein stukje buikspek begonnen en volgens recept van Noskos de pekel gemaakt.
Nu 4 dagen pekelen.
Wordt vervolgd.......
Pastrami stond al even op mijn lijstje, maar dank de reminder van Jet dit jaar eens gekozen voor iets uitgebreider.
Nee niet zelf mijn bacon maken, want daar geef ik eerlijk niet zoveel om

Nee laten we het anders doen.
Pastrami stond altijd al hoog op mijn lijstje, dus waarom niet porkstrami.
Pastrami van buikspek. Eigenlijk haast bacon te noemen.
En laat nu het toeval willen dat bbq-vriend @Ridevi71 dit vorig jaar gemaakt heeft en onlangs nog als echte pastrami met gewoon een klein stukje.
Mooi dacht ik. Klein stu is beter, dan hoef je niet het rest van het jaar hetzelfde te eten.
Dus daarom met een klein stukje buikspek begonnen en volgens recept van Noskos de pekel gemaakt.
Nu 4 dagen pekelen.
Wordt vervolgd.......
Laatst bewerkt: