- Berichten
- 259
Hoi, vraagje ivm planning bbq avond.
Ik moet binnenkort de bbq regelen op de verjaardag van een maat van mij en nu zit ik met een uitdaging
DE PLANNING
Ze willen hamburgers, kip, spareribs en pp. Man of 30 denken ze.
Hamburgers en kip maak ik op de gasser( :-$ )
De pp en spareribs wil ik in m'n UDS doen maar nu de uitdaging
de spareribs ( 3-2-1 methode) kan ik op de dag zelf daar doen maar de pp niet die moet ik eerder maken en bewaren(hoe?)
Hoe kan ik het beste de pp op de dag zelf af maken?.
1. Dag(en) ervoor de pp maken en pullen op de dag gepulled opwarmen(hoe?)
2. Dag(en) ervoor de pp maken en heel houden, op de dag zelf opwarmen(hoe) en pullen.
Wordt wel m'n eerste pp dus beetje spannend vandaar. Ik wil dan NOSKOS wedstrijd pp maken.
Alvast dank
Groetjes Richard
Ik moet binnenkort de bbq regelen op de verjaardag van een maat van mij en nu zit ik met een uitdaging
DE PLANNING
Ze willen hamburgers, kip, spareribs en pp. Man of 30 denken ze.
Hamburgers en kip maak ik op de gasser( :-$ )
De pp en spareribs wil ik in m'n UDS doen maar nu de uitdaging
de spareribs ( 3-2-1 methode) kan ik op de dag zelf daar doen maar de pp niet die moet ik eerder maken en bewaren(hoe?)
Hoe kan ik het beste de pp op de dag zelf af maken?.
1. Dag(en) ervoor de pp maken en pullen op de dag gepulled opwarmen(hoe?)
2. Dag(en) ervoor de pp maken en heel houden, op de dag zelf opwarmen(hoe) en pullen.
Wordt wel m'n eerste pp dus beetje spannend vandaar. Ik wil dan NOSKOS wedstrijd pp maken.
Alvast dank
Groetjes Richard