BasBQ
Beef en Steak

Planning

De pulled pork, gewoon klaarmaken en pullen. Af laten koelen en verpakken in ziplock zakken of als het kan vacuum verpakken. Opwarmen in de magnetron (oeps zei ik dat hard op ;)).
of als je de zakken gevacumeerd hebt in eenpan met warm water, net als een rookworst.

De ribben zou ik na de de twee uur in in de folie, laten afkoelen en als ze afgekoeld zijn goed inpakken in folie, gewoon netjes op elkaar. Dit kan huishoudfolie zijn maar aluminium folie kan ook.

Succes

 
Frits zei:
De pulled pork, gewoon klaarmaken en pullen. Af laten koelen en verpakken in ziplock zakken of als het kan vacuum verpakken. Opwarmen in de magnetron (oeps zei ik dat hard op ;)).
of als je de zakken gevacumeerd hebt in eenpan met warm water, net als een rookworst.

De ribben zou ik na de de twee uur in in de folie, laten afkoelen en als ze afgekoeld zijn goed inpakken in folie, gewoon netjes op elkaar. Dit kan huishoudfolie zijn maar aluminium folie kan ook.

Succes

+1 Frits

DANK
 
Als woensdag de PP ga maken is het dan zaterdag (nog) wel lekker??

Zoals de planning er nu uit ziet in terug werkende volgorden:

Zaterdag het feest  (ongv 30 personen)
Vrijdag 15 strengen ribbels 'sochtends de ene helft 'smiddags de andere (3-2 het laatste uur op zaterdag)
Donderdag 1 boston butt (4.7 kilo)
Woensdag 1 Boton butt  (4,7 kilo)
dinsdag alles binnen en de eerste butt voorbereiden.

Is dit een goede planning??

Als het klaar is en afgekoeld gewoon in de koelkast bewaren??

Hoe doen jullie ( de cateraars ) dat??

 
Richard zei:
Als woensdag de PP ga maken is het dan zaterdag (nog) wel lekker??

Zoals de planning er nu uit ziet in terug werkende volgorden:

Zaterdag het feest  (ongv 30 personen)
Vrijdag 15 strengen ribbels 'sochtends de ene helft 'smiddags de andere (3-2 het laatste uur op zaterdag)
Donderdag 1 boston butt (4.7 kilo)
Woensdag 1 Boton butt  (4,7 kilo)
dinsdag alles binnen en de eerste butt voorbereiden.

Is dit een goede planning??

Als het klaar is en afgekoeld gewoon in de koelkast bewaren??

Hoe doen jullie ( de cateraars ) dat??
Hoi Richard,

Het vlees dat je dinsdag krijgt is dat ontdooid of bevroren? Anders moet je daar ook nog rekening mee houden.

Als het past zou ik beide pp tegelijk doen. Scheelt ??n dag werk en totale tijd voor een of twee zal niet heel veel verschillen.

Jullie gaan iig geen honger leiden op het feest en de maand daarna ;)

Succes en plezier met de voorbereidingen!
 
Tahu zei:
Richard zei:
Als woensdag de PP ga maken is het dan zaterdag (nog) wel lekker??

Zoals de planning er nu uit ziet in terug werkende volgorden:

Zaterdag het feest  (ongv 30 personen)
Vrijdag 15 strengen ribbels 'sochtends de ene helft 'smiddags de andere (3-2 het laatste uur op zaterdag)
Donderdag 1 boston butt (4.7 kilo)
Woensdag 1 Boton butt  (4,7 kilo)
dinsdag alles binnen en de eerste butt voorbereiden.

Is dit een goede planning??

Als het klaar is en afgekoeld gewoon in de koelkast bewaren??

Hoe doen jullie ( de cateraars ) dat??
Hoi Richard,

Het vlees dat je dinsdag krijgt is dat ontdooid of bevroren? Anders moet je daar ook nog rekening mee houden.

Als het past zou ik beide pp tegelijk doen. Scheelt ??n dag werk en totale tijd voor een of twee zal niet heel veel verschillen.

Jullie gaan iig geen honger leiden op het feest en de maand daarna ;)

Succes en plezier met de voorbereidingen!

Net nog met m'n maat gebeld we doe 1 Boston butt , we hebben genoeg en is makkelijker plannen.
Misschien maak ik als toetje wel wat MOINKBALLS .

Nee honger krijgen we niet, en met de dorst zal t ook goed komen B-)
 
06f8caabf7ac66b654e512da83e364c0.jpg

De Boston butt is binnen, gelijk maar in de rub gezet en morgenochtend gaat hij/zij op de UDS.
4b2b927085c0a8e5d2f57e42df594aaa.jpg

Hij is lekker aan de maat :)
e6815b08b89b42a560051016d1b476ca.jpg

Ik heb nu al zin in morgen, hopen dat t droog blijft.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Zal morgen wel een nieuw draadje starten voor de pp.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan