Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dominique zei:Ik heb een hele goeie en verstandige Verkering, ik denk dat ik hem hou![]()
Nee hoor. Ik weet dan ik VAN hem hou, en ik denk dat ik hem houNosmo zei:Dominique zei:Ik heb een hele goeie en verstandige Verkering, ik denk dat ik hem hou![]()
Ik mis ergens een "van" in deze zin![]()
Dank je Chris.ChrisMaes zei:Wow, dit is de mooiste pizza die ik op dit forum al heb zien passeren denk ik. En dat voor de eerste keer op het ei![]()
Meestal is de inruilwaarde ook beperktDominique zei:Ik heb een hele goeie en verstandige Verkering, ik denk dat ik hem houstructor zei:Je verkering weet wel waar hij in moet investeren ;D![]()
RedFox zei:Welke salami had je erop Dominique?
Hij heeft gebruikssporen, ik ben de bon kwijt. Is waardevol voor de liefhebber, verder nietstructor zei:Meestal is de inruilwaarde ook beperktDominique zei:Ik heb een hele goeie en verstandige Verkering, ik denk dat ik hem houstructor zei:Je verkering weet wel waar hij in moet investeren ;D![]()
![]()
Dominique zei:RedFox zei:Welke salami had je erop Dominique?
Ik koop salami "per pizza" bij de Italiaanse deli in Delft. Dan kun je kiezen voor dulce e picante. Zacht of pittig. Ik neem zacht, pittig is mij te heet na verwarmen. En ik laat hem iets dikker snijden, omdat hij anders bijna wegsmelt met bakken. Ik heb een keer de fout gemaakt om Italiaanse salami bij de Lidl te kopen. Die vond ik echt heel erg niet voor herhaling vatbaar.
Voor ons staat echt als een paal boven water dat je niet moet sjoemelen met de ingredienten bij dit gerecht, maar dat is natuurlijk wat je referentiekader is. Ik eet in Italie ook veel pizza, dus dat is de smaak waar ik naar op zoek ben.
Ik had op deze pizza alleen salami, provolone en gemalen mozarella. Die gemalen mozarella heb ik gewoon bij de Jumbo vandaan, en ook wel in andere supermarkten gezien. Gewone mozarella is erg nat, maar dat kan natuurlijk ook. Provolone koop je bij een deli of goede kaasboer. En trouwens, als je bij Sligro shopt, daar hebben ze ook een goede deliafdeling, met verschillende salami's, maar dan als worst. Moet je zelf snijden. En provolone hebben ze ook bij sligro, bedenk ik nu. Met een kaasschaaf kom je een eindRedFox zei:Dominique zei:RedFox zei:Welke salami had je erop Dominique?
Ik koop salami "per pizza" bij de Italiaanse deli in Delft. Dan kun je kiezen voor dulce e picante. Zacht of pittig. Ik neem zacht, pittig is mij te heet na verwarmen. En ik laat hem iets dikker snijden, omdat hij anders bijna wegsmelt met bakken. Ik heb een keer de fout gemaakt om Italiaanse salami bij de Lidl te kopen. Die vond ik echt heel erg niet voor herhaling vatbaar.
Voor ons staat echt als een paal boven water dat je niet moet sjoemelen met de ingredienten bij dit gerecht, maar dat is natuurlijk wat je referentiekader is. Ik eet in Italie ook veel pizza, dus dat is de smaak waar ik naar op zoek ben.
Ik heb in onze regio nog geen mooie/lekkere pizza salami kunnen vinden.....
Mogelijk wil je ook nog even aangeven wat de overige ingredienten zijn van de topping van je recept?
Meel heb ik hier ook in 00, pizza meel van Sligro, de laatste keer i.c.m. Dr. Oetker gist was het deeg wel een soort elastiek, ondanks 24u in de koelkast na 1e rijzen.
Oefenen, oefenen, oefenen.....![]()