- Berichten
- 2.088
Dit was een twijfelgeval. waar moet ik hem zetten? Low and slow of High and Fast? Ik heb picanha op 150C tot een kerntemperatuur laten komen van 50C en toen een mooie endsear gegeven. Toch maar voor de High and Fast.
Het was lang geleden dat ik Picanha had gemaakt. Laatst bij de Hanos hadden ze mooie stukken van het schots rund liggen. Dus maar stukje van 1,2 KG meegenomen. Nog flink wat vet afgehaald, laag was namelijk erg dik. Vet ingesneden en gerubt met olijfolie met Todd's Dirt. Voor de rest niks aan gedaan. En dat is ook echt niet nodig!
Oh ja foto's zijn gemaakt met mijn nieuwe Fuji X10. Wat een geweldige camera met een nog beter macro stand. bij deze!
Startpunt:
Na rub:
Zo kwam hij eraf:
En zo was het eindresultaat:
Dit zou ik dagelijks kunnen eten... Maar ja dat zeg ik bij meer dingen... maar goed dat onze maag niet groter is
Het was lang geleden dat ik Picanha had gemaakt. Laatst bij de Hanos hadden ze mooie stukken van het schots rund liggen. Dus maar stukje van 1,2 KG meegenomen. Nog flink wat vet afgehaald, laag was namelijk erg dik. Vet ingesneden en gerubt met olijfolie met Todd's Dirt. Voor de rest niks aan gedaan. En dat is ook echt niet nodig!
Oh ja foto's zijn gemaakt met mijn nieuwe Fuji X10. Wat een geweldige camera met een nog beter macro stand. bij deze!
Startpunt:

Na rub:

Zo kwam hij eraf:

En zo was het eindresultaat:


Dit zou ik dagelijks kunnen eten... Maar ja dat zeg ik bij meer dingen... maar goed dat onze maag niet groter is
