Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goedenavond. Weet iemand of ik mij Picanha van 2 kg eerst low op temperatuur kan brengen in mijn kamado en dan uurtje of twee warmhouden in oven om vervolgens deze nog af te fakkelen en op temperatuur te brengen voor serveren (na tien minuutjes rust)
Lijkt mij wel dat het kan. Als je de oven op de kerntemperatuur zet die je wil hebben moet het kunnen. Voor de kwaliteit denk ik niet dat het te goede is. Zal droog worden. Wat wil je als kern? Bij het affakkelen zal die nog stijgen dus al snel medium en als je niet oppast well. Ik zou het niet doen iig
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.