- Berichten
- 151
Op het forum hier zag ik vaak picanha voorbij komen. En dat zag er allemaal te smakelijk uit om niet zelf te proberen. Dus vandaag moest het maar gebeuren.
De picanha op het ei op zo'n 120? met wat hickory rookhout.
Doorgaren tot een kerntemperatuur van 48?.
Daarna het ei op opstoken naar 250? en het vlees een eindsear geven van 2 minuutjes per kant. Heerlijke vlammen, alleen helaas niet op foto.
Vlees even laten rusten in de alufolie en dan genieten.
Wat een lekker mals stukje vlees. Gecombineerd met chimichurri super lekker.
Deze houden we erin.
De picanha op het ei op zo'n 120? met wat hickory rookhout.

Doorgaren tot een kerntemperatuur van 48?.
Daarna het ei op opstoken naar 250? en het vlees een eindsear geven van 2 minuutjes per kant. Heerlijke vlammen, alleen helaas niet op foto.
Vlees even laten rusten in de alufolie en dan genieten.



Wat een lekker mals stukje vlees. Gecombineerd met chimichurri super lekker.
Deze houden we erin.