- Berichten
- 5.107
Vrijdagavond maar eens lekker Low en Slow gedaan.
Als mondvermaakje wat MOINK balls naar een recept van Jort Althuizen
Dry aged picanha mexicaans gekruid
Zelf bedacht recept voor mexicaanse aardappelsalade.
Dit met komkommersalade en pico di gallo.
Picanha in voorbereiding.
Vetkap ingesneden en voorzien van PeZo. Vleeskant voorzien van een kruiden rub
De MOINKS. Op voor een foto shoot van de klare ballen.
Aardappelsalade in voorbereiding
Picanha on Q.
Low en Slow. Roostertemp 100 C. Gerookt met kersenhout. Na 90 minuten een kerntemperatuur van 49 C.
Daarna de Q op temperatuur van 240 C gebracht en de picanha afgefakkeld. Kerntemperatuur 54 C.
Al met al een smullerige avond.
Alles weer op.
Als mondvermaakje wat MOINK balls naar een recept van Jort Althuizen
Dry aged picanha mexicaans gekruid
Zelf bedacht recept voor mexicaanse aardappelsalade.
Dit met komkommersalade en pico di gallo.
Picanha in voorbereiding.
Vetkap ingesneden en voorzien van PeZo. Vleeskant voorzien van een kruiden rub
De MOINKS. Op voor een foto shoot van de klare ballen.

Aardappelsalade in voorbereiding
Picanha on Q.
Low en Slow. Roostertemp 100 C. Gerookt met kersenhout. Na 90 minuten een kerntemperatuur van 49 C.
Daarna de Q op temperatuur van 240 C gebracht en de picanha afgefakkeld. Kerntemperatuur 54 C.
Al met al een smullerige avond.
Alles weer op.