- Berichten
- 7.146
De brisket die ik vorige week had ingeslagen was ruim 5 kilo, en dat is wat veel voor 3 personen... Dus na het trimmen een gedeelte geinjecteerd en gerubt en als diner bereid,
de rest (de point en het dikke deel van de flat) verder van vet ontdaan en het draadje van Haxquiz
(http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/pastrami-ala-katz-op-caraway-rye-bread-(foto-zwaar-draadje)/msg157706/#msg157706)
als leidraad gebruikt voor mijn pastrami project.
Het vlees:
De kruiden:
Roeren:
In de pekel voor een week:
Spoelen en ontzouten:
De rubkruiden:
In de UDS tot een kern van 65, dit viel tegen, had hier ruim 6 uur voor nodig. Als je dan om 19.30 begint... :-S:
Na 2 dagen afgegaard in de stoom-0^3n tot 90 graden,
ondertussen broodje gebakken in de DO:
Resultaat? Heerlijk!
de rest (de point en het dikke deel van de flat) verder van vet ontdaan en het draadje van Haxquiz
(http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/pastrami-ala-katz-op-caraway-rye-bread-(foto-zwaar-draadje)/msg157706/#msg157706)
als leidraad gebruikt voor mijn pastrami project.
Het vlees:

De kruiden:


Roeren:

In de pekel voor een week:

Spoelen en ontzouten:

De rubkruiden:


In de UDS tot een kern van 65, dit viel tegen, had hier ruim 6 uur voor nodig. Als je dan om 19.30 begint... :-S:


Na 2 dagen afgegaard in de stoom-0^3n tot 90 graden,

ondertussen broodje gebakken in de DO:



Resultaat? Heerlijk!

