Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Precies. Ik zag hierboven nog een opmerking dat je met PP ook wel even doende bent, maar voor mijn gevoel is dat een peuleschil vergeleken bij dit. Sowieso is rundvlees veel minder vergevend dan zo'n homp varken. Dat moet je echt willen verkloten zeg maar. Terwijl een brisket toch snel te droog is of nog net te taai. En dan bij een behandeling zoals deze kan het ook weer net te zout zijn of te vlak. En je moet er toch een aardig bedrag tegenaan gooien voor zo'n hompje rund, dat maakt eigenlijk dat ik dit een beetje voor me uit schuif. Maar het is wel een gaaf project!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.