BasBQ
Beef en Steak

Pastrami

Mooi broodje, mooi plaatje, kan niet anders dan dat het gesmaakt heeft.
Krijg er trek van!!
 
RdB zei:
Prachtig zeg! Wat een heerlijk mannelijk monomaan project, twaalf dagen bezig met 1 stuk vlees, haha!

Precies. Ik zag hierboven nog een opmerking dat je met PP ook wel even doende bent, maar voor mijn gevoel is dat een peuleschil vergeleken bij dit. Sowieso is rundvlees veel minder vergevend dan zo'n homp varken. Dat moet je echt willen verkloten zeg maar. Terwijl een brisket toch snel te droog is of nog net te taai. En dan bij een behandeling zoals deze kan het ook weer net te zout zijn of te vlak. En je moet er toch een aardig bedrag tegenaan gooien voor zo'n hompje rund, dat maakt eigenlijk dat ik dit een beetje voor me uit schuif. Maar het is wel een gaaf project!
 
Die pastrami lust ik wel Ceriel, ziet er heerlijk uit. Zag dat draadje van Haxquiz ook al eens voorbij komen, gaat omhoog op de todo lijst!
 
Terug
Bovenaan Onderaan