- Berichten
- 574
Afgelopen zaterdag bij vuur&rook geweest en daar was een demo waar pastrami sandwiches werden uitgedeeld super lekker. Aangezien pastrami mijn interesse al had gewekt werd ik nu nog enthousiaster. Dus gelijk maar wat AllBrine color gekocht. Vandaag de brisket (gewonnen bij steakchef
) uit de vriezer gehaald en de pekel bereid, (800 gr AllBrine color op 8 liter water zoals de verpakking adviseert) deze is nu aan het koelen. Ik hoop de brisket morgen in de pekel te kunnen leggen. (Of mag dat ook als hij nog niet helemaal ontdooid is?) De Brisket is ongeveer 7 a 8 cm dik dus 7 / 8 dagen pekelen en dan verder verwerken. (voor iedere centimeter dikte een dag op advies van Vuur & Rook) De brisket is vrij groot dus misschien dat ik hen nog in twee?n snijd.
Hier wat foto's. De rest van foto's e.d. zal ik hier ook posten
Ff kijken of het in de bak past
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hier wat foto's. De rest van foto's e.d. zal ik hier ook posten

Ff kijken of het in de bak past





Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk