- Berichten
- 12.056
Vandaag mochten mijn beef ribs die 5 dagen in de pastramipekel hadden gestaan op de Weber Summit Charcoal.
Ik heb ze ingewreven met een mix van NOSKOS the Steak en korianderzaad. Mijn steakrub doet het goed op beef ribs, maar pastrami heeft ook altijd korianderzaad aan de buitenkant. Dat wilde ik dus ook.
De Weber Summit Charcoal (WSC) gevuld met houtskool en met het gaspitje aangestoken. Superhandig!
Wat eiken erbij en gaan.
Na een uur of vijf ingepakt met the usual suspects, boter, suiker en honing. Daarlaten garen tot 93?C. Even laten rusten. Het leek een gewoon stuk beef ribs. Totdat ik het aansneed
Lekker met een lik mosterd en wat brood

Ik heb ze ingewreven met een mix van NOSKOS the Steak en korianderzaad. Mijn steakrub doet het goed op beef ribs, maar pastrami heeft ook altijd korianderzaad aan de buitenkant. Dat wilde ik dus ook.

De Weber Summit Charcoal (WSC) gevuld met houtskool en met het gaspitje aangestoken. Superhandig!
Wat eiken erbij en gaan.

Na een uur of vijf ingepakt met the usual suspects, boter, suiker en honing. Daarlaten garen tot 93?C. Even laten rusten. Het leek een gewoon stuk beef ribs. Totdat ik het aansneed


Lekker met een lik mosterd en wat brood
