Vanavond hadden ik en mijn zoon het huis voor ons alleen...
Tijd voor een panini met biefstuk...
Beetje sla klaar gezet en een honing mosterd sausje..
Broodjes op de Q bij
10 minuutjes en perfect...
Alleen de biefstuk ging langzaam aan naar mijn doel temperatuur voor medium rare...
Even voor garen en 1 kant grillen, het ging nog zo als ik wou...
Omdraaien en klap, in 10 seconden schoot hij helemaal door qua temperatuur...
Serieus.. Wat er daar gebeurde??? Iemand een idee, hij was 48 graden na 1 kant grillen en na 10 seconden schoot hij al naar 60...
Graag tips zodat ik dit broodje de volgende keer wel medium rare heb..
Verstuurd vanaf mijn D6603 met Tapatalk
Tijd voor een panini met biefstuk...
Beetje sla klaar gezet en een honing mosterd sausje..

Broodjes op de Q bij

10 minuutjes en perfect...
Alleen de biefstuk ging langzaam aan naar mijn doel temperatuur voor medium rare...
Even voor garen en 1 kant grillen, het ging nog zo als ik wou...
Omdraaien en klap, in 10 seconden schoot hij helemaal door qua temperatuur...
Serieus.. Wat er daar gebeurde??? Iemand een idee, hij was 48 graden na 1 kant grillen en na 10 seconden schoot hij al naar 60...

Graag tips zodat ik dit broodje de volgende keer wel medium rare heb..

Verstuurd vanaf mijn D6603 met Tapatalk