Dit wordt de 84e en laatste run van 2013
het was een lekker jaar met veel lees en kijkplezier hier op het forum! Ik heb een hoop van jullie geleerd. 
Voor deze oudejaarsdag ligt er een kleine procureur van 2 kilo op de Q. Vanochtend ging deze er om 08:00 uur op. Daarnaast zullen er wat biologische kippenvleugels aan moeten geloven en wat uit de vriezer getrokken Moinkballs.
De kleine procureur reeds geinjecteerd en in de rub (Noskos):
In het donker op de Q:
Lekker roken:
Even de boel verplaatst zodat we ook wat regen kunnen hebben. Op de tweede foto de oude 47 waar een haardvuur in zal gestookt worden. Gezellig toch?
Bijna inpakken.
Z.
Update:
Zo ingepakt en weer terug op de Q
Z.
Oei oei oei oei. Een foutje gemaakt! De glaze vergeten. Fout herstelt door vlees na het overpakken alsnog de glaze te geven en terug teleggen op de Q. Ik hoop maar dat het goed gaat. 20 minuten laten indikken en daarna weer ingepakt. De PP ligt nu te rusten. Hier nog een foto van direct nadat hij voor goed van de Q af kwam:
Z.


Voor deze oudejaarsdag ligt er een kleine procureur van 2 kilo op de Q. Vanochtend ging deze er om 08:00 uur op. Daarnaast zullen er wat biologische kippenvleugels aan moeten geloven en wat uit de vriezer getrokken Moinkballs.
De kleine procureur reeds geinjecteerd en in de rub (Noskos):

In het donker op de Q:

Lekker roken:

Even de boel verplaatst zodat we ook wat regen kunnen hebben. Op de tweede foto de oude 47 waar een haardvuur in zal gestookt worden. Gezellig toch?


Bijna inpakken.
Z.
Update:
Zo ingepakt en weer terug op de Q


Z.
Oei oei oei oei. Een foutje gemaakt! De glaze vergeten. Fout herstelt door vlees na het overpakken alsnog de glaze te geven en terug teleggen op de Q. Ik hoop maar dat het goed gaat. 20 minuten laten indikken en daarna weer ingepakt. De PP ligt nu te rusten. Hier nog een foto van direct nadat hij voor goed van de Q af kwam:

Z.