- Berichten
- 3.153
Morgenochtend krijg ik tegen vriendenprijsje een paar kilo ossenhaas brasil om te testen 
Ik ben van plan er wat mooie wat dikkere stukken van te snijden van ca 250gr en deze dan volgens "reversed sear" methode zoals onlangs beschreven door Bert.
Kent iemand ossenhaas brasil uit eigen ervaring?
Wat is het (smaak)verschil met Europese ossenhaas?
Nog tips wat ik zou kunnen/moeten proberen morgen?
Voor deze ossenhaas gaat de OTP57 morgen aan, parallel roken op de WSM47 in alle rust wat mooi dikke spareribs.
Benieuwd naar reacties!
(toegevoegd: ook kilootje kophaas morgen van dezelfde supplier om wat leuks mee te doen, maar dat zal wel sate worden)

Ik ben van plan er wat mooie wat dikkere stukken van te snijden van ca 250gr en deze dan volgens "reversed sear" methode zoals onlangs beschreven door Bert.
Kent iemand ossenhaas brasil uit eigen ervaring?
Wat is het (smaak)verschil met Europese ossenhaas?
Nog tips wat ik zou kunnen/moeten proberen morgen?
Voor deze ossenhaas gaat de OTP57 morgen aan, parallel roken op de WSM47 in alle rust wat mooi dikke spareribs.
Benieuwd naar reacties!

(toegevoegd: ook kilootje kophaas morgen van dezelfde supplier om wat leuks mee te doen, maar dat zal wel sate worden)